Edelliskesänä ,kun oltiin yhden ystäväpariskunnan luona kylässä,niin ystäväni kertoi,että oli kevään jälkeen neulonut 18.sta Jon-sukat. Hänen työpaikkansa,kun oli koronan takia kiinni. Hän on niin touhukas,että ei yhtään ole puuhaamatta jotain. Minäkin sain siitä innostuksen,jos kokeilisin myös Jon sukkia. Paljon,paljon myöhemmin oikein tilasin kirjakaupasta tämän

jjjjon%20sukkakirja.jpg

Jonna Nordströmin kirjan. Sitä selailin,katselin ja mietin. En pitkään aikaan siitä tehnyt mitään,mutta suunnitelmissa oli kyllä.

 

Jon%20sukat.jpg

Vihdoin sitten toteutin tuon kannen mallin. Oli niin kiva tehdä,että oikein innostuin,minä joka yleensä neulon naisten sukkiin vain jotain pitsineuletta. Lankana oli seiskaveikka.

 

vihre%C3%A4%20Jon%20sukka.jpg

Samantien neuloin nämä toisetkin ja luulenpa ,että teen vieläkin lisää.. Mallit on saman kaltaisia,mutta raidoituksissa on pikkuisen eri kuvioita. Kuviot ovat siitä kivoja,että ei tule pitkiä langanjuoksuja.

 

Viime lauantaina lähdimme täällä mieheni kanssa käymään torilla. Ilmoitin hänelle sinä aamuna,että kun kahvit on juotu ja lehdet luettu,niin lähdetään torille. Hän sitä ihmettelemään,että mitä siellä nyt on. Täällähän on yleensä keskiviikko toripäivä. Nyt oli poikkeuksellisesti lauantai,lehdestä luin,että siellä on lankojakin:) Sinnehän sitä oli päästävä. Mieheni kyllä sanoi,että eiköhän meillä lankoja jo ole. Sanoi,että mennäänpä yläkertaan tekemään inventaariota.... Ei mennä ja sanoin,että mulla on huutava pula langoista. Miksiköhän kukaan ei usko.....

myssyt%20torilla.jpg

Tietysti siellä oli kaikenlaisia myyntikojuja,niinkuin markkinoilla,mutta vähempi.

 

metrilakut.jpg

Namit ja metrilakut  kuuluu asiaan,mutta ei ostettu. Mieheni maha ei kestä,eikä nuo minulle,diabeetikolle sovi. Enkä mä halua joutua viemään lapsenlapsiakaan hammaslääkäriin!

 

macramee.jpg

Makrameetyökin oli esillä ja oli siellä käsityömyyjiäkin ja paljon muuta.

 

torilankoja.jpg

Niin ja se lankakoju. Lankoja ei ollut kovinkaan paljoa. Olin pettynyt,vaikka ounastelinkin,että voi olla ettei tarjonta ole runsas. Ei löytynyt oikein minun tarpeisiin. Niin en ostanut yhtään kerää,enkä ostanut mitään muutakaan. Silti oli kiva toripäivä. Pääsen niin harvoin käymän missään ja oli kiva tapailla tuttuja ja jäädä"suustaan kiinni" joka kulman takana.

 

Keijukukka.jpg

Sitten lopuksi vielä tämä kuva. Tämän on aivan Sartsaa varten,kun hän niin myös tykkää enkeleistä ja unohdin viime postauksesta tämän. Tai en mä tiedä onko tämä enkeli,vaan pikemminkin keiju. Kuvakin pikkuisen heilahti.

Oikein ihanaa viikkoa sinulle ja sinulle ,sinullekkin ja teille kaikille.

T.Intsu