Tälläviikolla olen kuluttanut paljon aikaa ulkona.  Puutarhassa tehnyt yhtä ja toista syyshommaa. Paljon siellä olisi vieläkin tekemistä.Ikkunatkin päivällä pesin ulkoa. Olen ikkunat jo syyskuun lopussa pessyt muka talvea varten,mutta kun on satanut,niin ne olivat ulkopuolelta niin kauheat,että pakko nekin oli taas pestä. Joitakin kukkia vielä kukkii. Maksaruohoista en huomannut ottaa kuvaa,vaikka niitä on nyt vasta kukassa. Ovat varjoisassa penkissä ja juuri ja juuri ehtivät kukkaan ennen talvea.

 

Näistä koristekaaleista sen sijaan kuvaa nappasin. Mä sitten tykkään näistä. Ovat kivan värisiä ja kun ne ajoissa kesällä istuttaa,niin ovat kivan näköisiä talven tuloon asti. Niinkuin voi huomata,niin suihkulähde on jo jääriitteessä.

 

Tälläinenkin puska on vielä kukassa,vaikka jo taitaa viimeisiään vedellä.

 

No kyllä sisälläkin joku kukkii. Santtu kukkii yhä ja sitten tässä viirivehkassa on useita kukkia. Oli vaan vähän hankala kuvata ikkunaa vasten. Tässä kun konetta naputtelen,niin alkaa olla jo yö käsillä,joten enköhän minäkin tästä jouda nukkumaan. Ensikerralla on sitten luvassa kuvaa käsityöstäkin. Siitä mikä viimekerralla oli mökille lähdössä kuvattuna sellaisena takkumyttynä:)