Tänään on vähän kiire päivä. Just kävin hakemassa ja viemässä kotiinsa yhden pimun eskarista. Kohta kuskaan yhtä poikaa hampulekurille ja illaksi menen kaitsemaan kahta pikkupoikaa. Muutenkin tälläkuulla on tavallisten harrastumenojen lisäksi aika silmäpohjakuvaukseen,kampajalle,jalkojenhoitajalle jne.

 

t%C3%B6lkkien%20kannet.jpg

Vauvanruokatölkeistä mistä tein jouluiset pöytäkoristeet,niin on tietenkin jäänyt kansia.

 

muistip%202.jpg

Muistip%201.jpg

Mä sitten kekkasin tehdä tämmösen muistipelin. Liimailin kansien pohjiin kaikenlaisia kuvioita aina kaksi samanlaista. kaikkia mahdollisia mitä askartelulaatikoistani löysin, tarroja,muita kuvioita,nappeja jne. Näin sain hauskan muistipelin,jota lasten kanssa pelata. Voi,voi, tahtoo käydä niin,että minä häviän:)

 

ruusuk%C3%B6ynn%C3%B6s.jpg

Kotona on kiva laittaa keväisempää ilmettä,kun joulu on siivottu pois. Olohuoneen vitriinikaapin reunalle laitoin ruusuiset sisustusvalot. Ei nen nyt kuvassa näytä ollenkaan niin hyviltä mitä livenä.

 

p%C3%B6yt%C3%A4liina.jpg

Tietysti vaihdon isolle pöydälle liinan,sekin jo keväisempi. Mulla on monia liinoja mitkä tuohon pöytään sopii ja tykkään vähän tämän tästä vaihdella.

 

mansurahka.jpg

Lopuksi tarjoilen teille vielä viikonlopuksi mansikkarahkaa. Mieheni sanoo,että tää minun tekemä on paljon parempaa kuin ravintoloissa. Jaa,että mikäkö mun kikka tässä on. Nooh,sepä onkin kokin salaisuus:)

Kiitoksin:Intsu