Niin vain viikko alkaa taas olla lopuillaan ja kivaa kun on viikonloppu edessäpäin.

Mä olen täällä jotain virkkaillutkin. Itseasiassa monenlaistakin,mutta nyt esittelen pussukan,joka alkuviikosta valmistui.

 

Ensin virkkasin kiinteillä silmukoilla pyöreän pohjan. Sitten siitä ylöspäin virkkailin ristikkäisiä pylväitä. Nauhakujan pylväillä ja lopuksi reunuksen.

 

Lankana oli cocos. Kahta eri väriä ja kumpikin lanka oli jämiä,jääneet joistan vanhoista töistä. Mä tartten tälläistä pussukkaa mukaan erilaisiin paikkoihin. Esim. Kaarakassa kun alakerroksesta lähdetään yläkertaan välillä kahvitauolle,niin tuon on kiva ottaa mukaan. Sinne mahtuu rahapussi ja puhelin ja eväsleipäkin.

 

Yhtenä päivänä vähän kävin kuvailemassa myös työmaallamme uusinta juuri valmistuvaa rivitaloa. Pikkuisen tuli hämärhkö kuva,oli niin pilvinen päiväkin. Tässä kuvakulmaa yhdestä makkarista ja tapeteista. Yksi seinä tuollainen kukikas. Luonnossa tuo on paljon kauniimpi,kuvassa ei nuo kukat näy sillätavalla kuin ne oikeasti ovat.

 

Pikkuisen keittiötä ja yksi taso. Takaa oikella näkyy olohuoneen seinää. Olohuoneessakin yksi seinä on kuvallinen,muut yksivärisiä. Tuokaan tapetti mikä näkyy,niin ei ole kyllä yhtään sen värinen kuin mitä luonnossa.

 

Keittiötä vielä yhdeltä suuntaa.

 

Sitten vielä pieni kuvakulma pesuhuoneesta.

 

Rattoisaa viikonloppua! T:Intsu