Kiva viikonloppu tuli mökillä vietettyä. Siellä niin koko ihminen sielua myöten lepää. Lauantaina meillä siellä oli läheisiä vieraita. Kolme mummin mussukkaa. He ovat oikein todella mökki-ihmisiä ja viihtyvät hyvin kaikki kolme.

 

Vanhemmat pojat, 11 vee ja 8 vee,kalastivat  kaiken aikaa. Niin innolla ja jos pienikin kala tuli,niin ilo oli suuri. Sitten minä sain taas kauneimman kukkakimpun siellä, mitä olla ja voi. Tämän kimpun ojensi minulle tälläkertaa 5-vuotias pojanpoikani. Mustikat olivat  kypsyneet ja tämä 5-vuotias koko ajan kulki mukin kanssa siinä pihapiirissä ja poimi mukiin muutaman marjan. Tuli sisälle kaatamaan mukin sisällön pieneen muovipussiin hyvin tärkeän näköisenä ja taas poimimaan muutaman marja ja taa sisälle mukia tyhjäämään. Hän kulki tällätavalla varmaan kymmeniä kertoja:) Voi pientä kuinka hän sitten myöhemmin illalla kaiken tään uurastuksen jälkeen väshti niin,että aivan meinasi pystyyn nukkua:)

 

Kyllä Intsukin koetti löntystää metsikössä ja sain marjat muutamaan piirakkaan tai mitä niistä nyt keksinkään tehdä.

 

Neuloin siellä myös näitä lapsen sukkia. Nää on muuten tavikset,mutta varren neuloin siten,että 8 kerrosta 2o,2n joustetta. Sitten kolme kerrosta nurjaa taas 8 krs 2o 2n jne. Eipä sekään näin kirjavassa langassa näy. Lankana norjalainen 100% villalanka Superwass.

 

Sitten. Anneli,Annelin käsityöt blogista haastoi minut esittelemään mielestäni kauneimman virkkauksen. Saman haasteen sain myös Seijasiskolta, Seijasiskon neuleblogista. Voi siinäpä pulma ja mietin minkä ihmeen mä nyt esittelen,jonkun verhoistani,vaiko liinoistani ,vai jonkun muun työnkö. Sitten päädyin tähän.

 

En mä tiedä onko tää kaunein,mutta valitsin kuitenkin tään siksi,että tää on ainakin rakkaudella virkattu , pienelle ja suloiselle ja rakkaalle lapsenlapselleni.

 

Minähän jatkan haastetta eteenpäin ja haastan esittelemään kauneimman virkkauksensa Terhin,Tulihan tehtyä blogista ja Heleenan Vartahilla blogista.