Meille on tullut asumaan semmonen hepo. Se täällä iloisena kirmaa ja hirnahtelee. Vaikka se on hyvin vilkasliikkeinen,niin onnistuin sen saamaan iltahämärissä kuvaan.

 

keppiheppa-normal.jpg

Tämän keppihevosen tein värjätystä lampaanvillasta. Ooh,kun ne villat haiskahti lampaalle. Tuon heppan pään tein märkähuovutuksella. En ole aiemmin kokeillut märkähuovutusta. Neulahuovutusta kylläkin ja pesukoneessa olen huovuttanut,joskus tarkoituksella ja joskus vahigossakin:) Tuossa oli niin,niin kova huovuttaminen,että useampi tunti meni huovutuksessa. Sitten vähän ompelin ilmettä,suu,napista sieraimet,nappisilmät,vähän ripsiä,korvat kiinni ja harja.

Tämä ei laukkaa raveissa,mutta kyllä se raviratojen kentän laidoilla norkoilee. Tää on vähän sellainen hienohelma,hepsankeikka ja seurailee,olisiko komeita orihevosia:)

En tiedä vielä annako tään jollekin lapsenlapselleni. Luulen,että monta ottajaa olisi ja en kyllä jaksa alkaa tekemään toisia,joten voi olla,että täällä laukkailen itse sillä iloisesti kohti joulua:D

 

T%C3%A4ht%C3%B6iset-normal.jpg

Lauantaina meidän Käsityöklubilla oli Kauhavan Kangas-Aitassa pikkujoulu. Tuossa kuvassa yksi heidän kaunis jouluikkuna. Lunta satoi tehden puut kauniin talviseksi.

 

Alize-normal.jpg

Aina siellä on esillä uusia töitä. Tää on tehty turkkilaisesta Alize-langasta. Siitä on tullut hyvin suosittu lanka ja sitä on monissa eri väreissä. Minullakin on värikkäänä ja sinisävyisenä.

 

huopikas-normal.jpg

Eikö olekin kaunis huopalaukku?

 

julheart-normal.jpg

Heijastimetkin voi olla näin kauniit.

Heti alkajaisiksi Kangas-Aitta järjesti meille glögitarjoilut. Sitten oikein pehmeää ja maukasta riisipuuroa sekahedelmä kiisselin kera. Edelleen kahvit/tee ja kinkkupiirakkaa ja pipareita. Saimme jokainen Kangas-Aitalta lahjaksi hienot mittanauhat. Niin ja pieni tonttupoika jakoi jokaiselle paketin. Kiitos Kangas-Aitalle Tarjoilusta ja mukavasta pikkujoulusta. Kiitos myös kaikille mukana olleille ihanasta seurasta!

Touhukasta joulukuun viikkoa myös Sinulle! T:Intsu