Kiva taas elää tätä meidän tavallista arkielämää ja arjen askareita. Pikkuhiljaa saa aloittaa jouluun valmistelut. Laitan vähän joka päivä jotain koristuksia,paketoin lahjoja,leivoskelen jne. Lapsenlapsia tässä on ilonani hyörinyt joka päivä. Käsitöitäkin koko ajan teen ja valmistakin on. Kuvia tänne koetan nyt laitella vähän kerrallaan.

 

Tämän lapsen villatakin tein reissussa mennessä automatkalla eteläiseen Suomeen. Neuloin autossa toisen hihan ja kasasin ja päättelin langanpäitä. Sitten iltamyöhällä majapaikassa mä neuloin pääntien ja nappilistat,virkkasin kukkia ja napit ompelin. Niin sain sen valmiikis. Se on huonossa asennossa tuossa sängynpäällä ja höyryttämättäkin vielä. Ei saanut parempia kuvia,kun se jäi sinne saajalleen. Lanka on sekoitelankaa ja malli omaa keksintöä.

 

Jo jonkun aikaa sitten olen saanut tämän kauniin ja ihanan tunnustuksen Littledagrollillta. Kauniit kiitokset Sinulle ystäväiseni,kun ilahdutit päivääni!

Tunnustuksen mukana oli saatesanat:

1. Lisää tunnustus blogiisi ja julkaise säännöt.

2. Ilmoita palkinnon saajille heidän blogissaan.

3. Palkinnon voi jakaa 10.lle blogin pitäjälle.

4. Ilmoita blogissasi kenelle jaat tunnustuksen eteenpäin.

Minä jaan tunnustuksen nyt tälläkertaa vain pariin blogiin vaikka kaikille se kuuluis,enkä jaksa  nyt niin kovin monille kirjoitella. Tään saa Mansikin mainiot ja Eilan käsityöt.