Minä olen eilen pakertanut pienen ristipistotyön kanssa. Sainkin sen ristipisto-osuuden valmiiksi,mutta se tulee yhteen muuhun juttuun,josta sitten myöhemmin. Mutta tässä se pistely.

 

Tälläinen tuli pistelystä. Voi kuinka oli kiva tätä tehdä ja ihmettelen miksi en pistoile useimmin. Tai se on se juttu,kun kaikenlaisia käsitöitä on niin ihana tehdä,että ei tiedä minkä työn käteensä ottais.

Sitten on tullut tavaksi esitellä silloin tällöin jonkun ruuan tai leipomuksen. Varsinkin sunnuntaisin teen yleensä suuritöisempää sapuskaa,kun on aikaa enempi,mutta tälläkertaa tein lopuista.

 

Tein tälläisen perunavuoan,jonka me kyllä innolla söimme. Edellisenä päivänä laitoin kyljyksien kanssa keitetyt perunat ja tahallaan keitin perunoja niin paljon,että riitti seuraavallekin päivää.  Tähän meille kahdelle ruskistin reipas 200g jauhelihaa ja maustoin jauhelihan hiukan suolalla ja jauhelihamausteella. Vuoan pohjalle leikkasin paksun kerroksen keitettyä perunaa viipaleina. Sen päälle laitoin jauhelihan. Sitten olin tehnyt munamaidon. Reipas puoli litraa maitoa,4 kanamunaa ja 1,5dl Edam-juustoa raastettuna. Nämä sekoitin hyvin. Kaadoin puolet sen jauhelihan päälle. Sitten taas kerros viipaloitua keitettyä perunaa ja lopuksi vielä päälle loput munamaitoseoksesta. Voi kuinkahan kauan pidin sitä uunissa 200 ast. No yli puoli tuntia varmaankin. Silmällä näen koska se on valmis. Oli niin,niin hyvää,että kaikki syötiin ja ihan vähän koiruusellekkin.

 

Tein vielä keltaisen hedelmäsalaatin. Tässä on omassa mehussaan pieni tölkki anansta,mangoa 220g tölkki, 1 banaani ja 2 appelsiiniä. Nuo sekoitin ja loraus mukaan appelsiinituoremehua. Voi maustaa sokerilla maun mukaan tai kuten minä teen,keinotekoista makeutusainetta.

 

Sitten vielä kuva koiruudesta. Se on tälläytynyt sohvalle ja oikein tyynyn asettanut allensa. Siinä se makas korvat taittuneena Ja vahtas kuin "hullun kiilto" silmissä,kun kuvasin :D Mieheni sanoi ,että älä nyt vaan sitä kuvaa blogiin laita ja mä sanoin juuri niin tekeväni ja tein myös:D:D

 

Sain jälleen tämän tunnustuksen. Tälläkertaa Janskun näperrykset blogista. Ihanaa! Kiitos sydämestäni sinulle Jansku:)

Kiitos taas kaikista ihanista kommenteista:)