Kiitos teille,jotka uskollisesti jaksatte käydä blogissani ja ennenkaikkea kiitos kommenteista,ne antavat niin paljon iloa. Joskus ihmetyttää se,kun kävijöitä on niin paljon,mutta siihen kävijämäärään nähden kommenttia on vähän. Antakaa nyt joskus kuulua itsestänne,niin tää ei ole näin yksipuolista.

 

Mä vieläkin sitä huvimajaa koristelen ja nyt virkkailin tämmösen ikkunakoristeen. Oli vaan hankala saada kuvattua ikkunaa vasten. Mallin keksin itse,senkuin vain virkkailin taas langanloppujani,sillä eipä tuohon paljon lankaa mennyt.

 

Ai,että mikäkö tää hortensia on!? Ei,ei Intsu nyt ole käynyt puutarhakaupassa. Vaikka ei uskoisi,niin kyllä mullakin siinä joku tolkku on. Sain lauantai-iltana näin ihanan Hortensian vierailtani. Voi,kiitos teille. Tykkään kovasti ja kunhan ennätän laittaa,niin tää menee ulos.

 

Eilen kun tulimme kyliltä kotiin,niin voi hyvä jysäys,rappusilla oli tälläinen lähetys. Ihana kukka kauniissa ruukussa. Oli kortti ja lähettäjäkin,kiitos teillekkin ystävät! Aivan ihana tuo kuppi! Niin ja tuo kukka. Sen nimi on....hmn.. varmaankin Iloinen Kesäpäivä:)

 

Altaan reunaltakin napsin kukkakuvan. Siili on tullut kukkasta ihmettelemään,jonka nimi on....hmn...jotenkin näyttäis siltä,että Kaihomieli:)