Aina näin Seinäjoen Käsityömessujen aikaan meillä on Kauhavalla Kangas-Aitan Käsityöklubilaisilla työnäytöksiä. Olemme etukäteen sopineet työvuoroista ja olemme pareittain muutaman tunnin kerralla antamassa työnäytöstä. Tänään ystävien kera koetin opastaa ja neuvoa sormineulontaa,tunisialaista koukkuamista ja paperinarukranssin tekoa.

 

Siinä niitä on mykkyrällä,sormineulottuja huiveja. Ei tarvi puikkoja ollenkaan,vaan puikkoina toimivat etusormet. On muuten kivaa ja mielenkiintoista. Kannattaa käydä Kangas-Aitan sivuilla katsomassa ohjeita. Nuo ovat tehtynä Melli-langasta.

 

Tässä on mun omat työnäytöstyöt tunisialaisesta koukkuamisesta. Tulossa aikuiselle kintaat,sekä lapselle. Monta tuntia siellä olin ja tuon enempää en edistynyt. Sinne tuli bussilasteittain ihmisiä ja välillä oli kiirettä. Koko ajan joutui näyttää ja opastaa ja selostaa ja toivoa,että joku jotain oppi:) Ihania asiakkaita kävi ja minulla ainakin oli tosi mielenkiintoinen ja antoisa päivä.

 

Siinä meidän porukan tekemiä upeita valmiita töitä. Eivätkö olekkin kivan näköisiä!

 

Myös monen näköistä kassia oli koukuttu. Vasemmalla kuvassa vähän huonosti näkyy,mutta siinä on kiva patakinnas koukkuamalla tehty ja sitten huovutettu. Paksu,ei varmasti sormet pala,kun tuota käyttää.

 

Siellä oli esillä myös monenlaista muuta kaunista työtä. Tässä yksi esimerkki tunikasta/liivistä. Kiva huivikin siinä on. Siellä oli valtavasti langoista messutarjouksia,poistomyyntiä jne.

Minun työnäytöspaikkani oli ikkunan vieressä ja näin kuinka bussikuski hääri ja laittoi bussin tavaratilaan naisten ostoksia,valtavasti ostoksia,matonkuteita,lankoja ja vaikka mitä! Ja naureskeli koko ajan:) Juu,miksiköhän.....

Huomenissa sitten aion Seinäjoelle messuille. Tulkaa tekin kaikki :)

 

Prusiluskalta joku aika sitten sain tämän kauniin tunnustuksen. Kiitos sydämestäni Sinulle Ystäväiseni. Tähän kuului kertoa asioita itsestään ja jakaa sitten eteenpäin. Mä niin hölötän asioitani koko ajan,joten kertominen taitaa olla turhaa ja mukaan saa ottaa jokainen,joka tätä käy viikonlopun aikana lukemassa.

 

Omassa puutarhassani vielä maksaruohot kukkii ja napsin kuvan kotiin tultuani. Nämä kukkaset saakoon siivittää teitä nauttimaan viikonlopusta.