Oi,oi kun on helteistä ollut ja lupasi erittäin lämmintä tällekin päivää. Puutarhassa kukkaset nostaa päätään ja sinne kohta aion mennä istuttelemaan kukkasia. Eilen kävin puutarhalla ja kyllä sieltäkin mukaan lähti yhtä ja toista.

Käsitöissä olen saanut valmiiksi pikkulikalle tunikan.

 

Tää ei ole siis mekko,vaikka vähän siltä näyttää,vaan tunika noin 5-vuotiaan kokoa. Mä otin muka mallin uusimmasta Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Vaan kuinkas kävikään. Se siinä virkatessa muotoutui aivan omanlaiseksi malliksi:) Ei tässä taida olla enää mitään samaa mitä lehden mallissa. Ei edes lanka,eikä tiheys!

 

Tää on takaosa. Laitoin tuohon miehustaan tuollaisen virkatun nauhan. Sen olisi voinut laittaa eteenkin,mutta ajattelin,että se on edessä leikeissä tiellä. Lankana on Mandarin Petit.

 

Remontti on ihan loppusoralla,listoituksia laitetaan. Mä varmaan jo loppuviikosta alkaan siivota ja pestä uutta huusholliani. Ikkunat ensin,sitten kaapit ja muita pintoja. Kyllä se siitä. Pikkuhiljaa sitten laittelen tavaroita paikoilleen ja tarkoin mietin mitä minnekin kaappiin tulee. Tässä on nyt vessan laatta seinässä,ruskean värisenä,niinkuin haluttiin. Laatoitus on tuossa kuvassa vielä saumaamatta. Saumasta tuli peessi.

 

Tässä näkyy kokonaisuutta. Boordilaattat on ylä ja alapuolella. Laattarivit eivät ole noin kallellaan,vaan kyllä se on kuvaaja kameransa kanssa:)